X
تبلیغات
رایتل

کانلا آرانسیونـه:         Cannella Arancione

مواد لازم:

تی بگ پرتقالی نیوشا: 2 عـدد

تی بگ دارچین نـیوشا :1 عـدد

عسل: 2 قـاشق سوپ خوری

شیرگرم : 2 فنجان

طرز تهیه :

ابتدا تـی بگ ها را داخل شـیر گرم قـرار داده و به مدت10 دقیقه روی شـعله غیر مستقیم قرار دهید تا چای ها دم بـکشند . سـپس شـکر را به آن اضافه نموده و داخل لیوان سرو ریخته و تزئین نمائید.

نکته:

در صورت تمایل می توانید چای ها را در یک فنجان آب جـوش دم نموده سـپـس در لیوان سـرو ریخته و به مـیـزان دلخواه به آن شیر و شکر را اضافه نمائید.

می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره  ۰۹۱۲۴۰۸۴۴۲۹  بصورت تلفنی و یا تلگرامی تماس برقرار نمایید.



تاریخ : دوشنبه 17 مهر 1396 | 14:50 | چاپ | نویسنده: مهدی | نظرات (0) (0 لایک)
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • کاروان دل